Disneyland + Indian Summer


WJ, Fer en ik waren gezellig 2 dagen naar Disneyland. We hebben genoten van de attracties, het mooie weer en de Halloweensfeer. We zijn er toen de kids klein waren veel geweest, hebben toen zelfs een jaarabonnement gehad en het was leuk nu als 3 volwassenen er te zijn. De Tower of Terror vond ik het allerleukst!!!


WJ, Fer and I spend 2 great days in Disneyland. We enjoyed the attractions, the beautiful weather and the Halloween decorations. When our kids were small we went there a lot, we even had a yearcard and it was fun now to go as 3 adults. I loved the Tower of Terror!


Nu de weersverwachting verteld dat de herfst in aantocht is, met hier aan de kust zelfs storm, heb ik nog snel even een foto rondje door de tuin gemaakt om onze Indian Summer kleuren vast te leggen. Onderwijl zat deze voor mij niet bekende vogel (heb niet zo goed opgelet bij de biologielessen) lekker in ons gras te pikken!


Now the weather forcast says Autumn is on it’s way, with storms here at the coast, I quickly made some pictures in our garden to show our Indian Summer. Meanwhile this unknown Bird (I didn’t pay enough attention during biology class) was picking in our grass.


Geniet van alle kleuren ~ Enjoy the colours,


Verstuurd vanaf mijn iPad

- Posted using BlogPress from my iPad

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

5 Responses to Disneyland + Indian Summer

 1. twink says:

  hi groene specht

 2. cecile says:

  het is de groene specht, ik heb even gekeken op de vogelbeschermingsite, erg leuke site trouwens. groeten
  cecile

 3. Lida says:

  Ja een specht, we hebben hier in het voorjaar een nest van gehad in de boom naast ons huis. Heerlijk al die kleuren in jullie tuin, gelukkig heeft de regen nog niet alles vernield en de storm viel hier wel mee. Groetjes
  Lida

 4. Marielle says:

  Inderdaad een grote groene specht, lieve zus. Hij is mooi hoor, wat leuk dat je er één in de tuin hebt. Je ziet het, ik heb wel opgelet bij biologie. Liefs M

 5. Carlien says:

  Wat leuk in de tuin.Hoop niet dat jullie dakrand van hout is want Woody Woodpacker is daar gek op! Groetjes Carlien.