Weer terug


Na 4 gezellige beursdagen op de OEQC zijn we weer terug, de auto is uitgeladen en het atelier weer ingericht. Eind van de week hebben we weer de Blackbird Designsclub en zaterdag hopenlijk een supergezellige Halloween workshop.
Nu eerst even genieten van de prachtige herfstkleuren, onze gekke vogel kijkt er verbaasd van!

After 4 cosy days at the OEQC we are back home, the car unpacked and my atelier full again. End of this week we have the Blackbird Designsclub and Saterday we hope a great Halloween workshop. Now I enjoy the beautiful colours of autumn, our crazy bird looks quite surprised!

Tot gauw ~ see you soon,


- Posted using BlogPress from my iPad

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Weer terug

  1. marion says:

    het was ook erg leuk je weer te zien en dank je wel dat je de bladen had meegenomen. Ik ehb al heerlijk zitten lezen………

  2. Marielle says:

    Mooie boom, een Indian Summer in H’sluis…