Special workshop

Door computer problemen is het een poosje stil geweest op het blog. Maar dat wil niet zeggen dat we hier stil hebben gezeten. Liezbeth is druk bezig geweest met nieuwe ontwerpen. Ook voor het afmaken moet tijd worden gevonden. Binnenkort komen deze zeker op het blog.

Due to computer problems there were no posts on the blog for some time. But this does not mean that it was also silent overhere. Liezbeth was very busy with new designs. For the finishing you also have to find some time. Soon you will find them on the blog.

DSC02055
Afgelopen zaterdag hadden we een speciale workshop dag. Ik heb met de dames lijstjes gemaakt en ze geleerd om hun werkjes in te lijsten. In de tijd die nodig was om de lijm en de verf te laten drogen heeft Liezbeth ze de beginselen van het Rughooking aangeleerd. Er waren aan het eind van de dag zelfs al een aantal werkstukken helemaal af.

collage15

 

Last Saterday we had a special workshop day. I teached the ladies to make frames for their embroidery. In the time the glue and paint had to dry Liezbeth teached them the first steps in rughooking. Some had completed there work.

collage2

Deze dag wordt op 22 februari 2014  nog een keer herhaald. Heb je interesse stuur dan een mail naar info@crown-vof.nl voor meer informatie.

February 22, 2014 we will do this special workshop again. If you are interested in this workshop you can mail to info@crown-vof.nl

 

fijne dag/ have a nice day,

Liezbeth en Ferdinand

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

3 Responses to Special workshop

 1. Marjan says:

  Jippie, weer nieuws op het weblog En dan gelijk ook van jullie samen. De lijstjes en de werkjes zien er mooi uit. Ik kijk vol spanning uit naar je volgende post

 2. Miny says:

  Wat een leuk schilderijtje is dat geworden!

  Groeten Miny

 3. Marijke says:

  Heb het schilderij van D in het echt mogen bewonderen met de extra knopen op de lijst het is een geweldig leuke zonnebloemschilderij geworden.
  Ja helemaal leuk het rughook gedeelte zou het graag ook een keertje proberen!
  Dank voor de tacker…. maar echt alleen geschikt voor labels dus hij is naar mijn zoon verhuist, in ieder geval bedankt!
  groetjes van Marijke