Button Love in Primitive Quilts & Projects

 


Bij thuiskomst van de beurs lag er een prachtige envelop op me te wachten en inmiddels is er ook een doos binnen met………het zomer nummer van Primitive Quilts & Projects met daarin mijn patroon Button Love, ik ben er supertrots en blij mee. Wat hebben ze er een prachtige uitgave van gemaakt en ook van mijn vriendin Els staat er een prachtige quilt in, we maken samen een rondedansje!
 
 Coming home after the fair, there was a beautiful envelop waiting for me, and today the box was delivered with…….the Summer issue of Primitive Quilts & Projects and in it my pattern Button Love, I’m a happy and proud girl now. They made a beautiful issue again and my friend Els has an beautiful quilt in it, we both dance around the table!
 
 Tot gauw ~ See you soon,
 
 

 - Posted using BlogPress from my iPad

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Button Love in Primitive Quilts & Projects

  1. Els says:

    Pffft nu even stoppen met dansen hoor, ik kan niet meer………

  2. Ellen W says:

    Wat een prachtig ontwerp Liezbeth, ik zie er naar uit dat het blad op mijn mat ploft.
    Ben zeker van plan je ontwerp te gaan maken.
    Groetjes Ellen W